Termeni, condiții și politică de retur

 

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la kierdreamshop@gmail.com de luni până vineri, în intervalul orar 9 – 16.

 

RECLAMAȚII ȘI RETUR

 

Reclamații și returnarea bunurilor:

 

Cel mai important lucru pentru noi este satisfacția dumneavoastră. Prin urmare, dreptul de retur este de 14 de zile. In cazul în care întâmpinați dificultăți în legătură cu produsul sau cu livrarea, pur și simplu ne contactați telefonic sau la adresa de email, iar noi vom fi bucuroși să vă ajutăm să rezolvăm problema dumneavoastră.

 

Important! Dacă suspectați că bunurile au suferit deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la livrarea acestora, la adresa de e-mail: kierdreamshop@gmail.com atașând poze atât cu coletul cât și cu produsul deteriorat.

 

PROCEDURA ÎN CAZUL RETURNĂRII BUNURILOR

 

Vă rugăm să ne oferiți prin email către kierdreamshop@gmail.com următoarele detalii:
Nume complet, număr de telefon, IBAN, Nume titular de cont.

De asemenea, pachetul de retur trebuie trimis de către dumneavoastră la adresa de retur cu ramburs 0 (Nu acceptăm primirea coletelor trimise cu ramburs.):
NUME CONTACT : www.superoferte-ro.com, Strada Anghel I. Saligny 40, Oradea 417498 CT Park Cargo Terminal, 0770469194, Ramburs 0 (plata transportului fiind suportată de dumneavoastră), livrare la adresa prin curierat cu livrare la ușă.

Odată trimis, vă rugăm să ne oferiți numărul de urmărire primit de la curier, împreună cu numele firmei de curierat.

Returnarea contravalorii prețului de achiziție a produsului se va face după recepționarea acestuia și  verificarea produselor, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 și  3, în termen de 14 zile prin una dintre următoarele opțiuni:
    virament bancar în contul bancar comunicat de către cumpărător prin email
    refund pe cardul prin care a fost efectuată plata (doar pentru comenzile plătite cu cardul).

Cheltuielile pentru returnare, respectiv costul expedierii produselor returnate este suportat în totalitate de către client.

De asemenea, returul trebuie făcut în maximum 14 zile de la primirea pachetului, iar produsele trebuie trimise în starea în care au fost livrate produsele. Motive care pot diminua valoarea produselor: deteriorarea fizică a ambalajului original (cutie sau pungă) sau aplicarea bandei scotch direct pe aceasta datorată neambalării corespunzătoare (în hârtie sau nylon) realizate de către client sau curier (în cazul în care acesta din urmă este nevoit să sigileze conținutul coletului, dacă expeditorul nu o face); deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalării corespunzătoare și a deteriorării prealabile a ambalajului original; utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.

 

PROCEDURA DE DEPUNERE A CERERII PENTRU RETUR

 

Există o problemă cu comanda dumneavoastră?

Nu este nici o problemă, procedura de reclamație nu este complicată sau de lungă durată. Este suficient să ne trimiteți imediat un e-mail la kierdreamshop@gmail.com cu următoarele date:

Nume complet, Număr de telefon, IBAN, Nume titular de cont.

 

 

TERMENI SI CONDITII

 

Articolul 1 – SCOPUL
Termenii și  condițiile generale de vânzare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și  servicii de către S.C. KIERDREAM S.R.L., prin intermediul magazinului virtual 

https://www.superoferte-ro.com către Cumpărător și  pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părți.
In acest document, următorii termeni vor însemna:
Cumpărător: persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă.
Vânzător: societatea comercială S.C. KIERDREAM S.R.L. Cod Unic de Înregistrare  49784822, Număr de ordine în registrul comerțului J30/286/2024 , cu sediul în Loc. Carei, Str Eliberării, nr 2, ap 23, Jud. Satu Mare.


Bunuri și  Servicii: orice proiect la cheie, echipament, material și /sau parte a acestora sau serviciu, incluși  documentele și  serviciile menționate în Comanda sau privitoare în alt mod la acestea care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Vânzător și  Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și  Serviciile și  Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și  Servicii și  să facă plata acestora.
Contract: Comanda confirmată de către Vânzător prin emiterea facturii fiscale. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării de primire a acestei comenzi.
Drepturi de proprietate intelectuală (în cele ce urmează DPI) : toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și  drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și  înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificații: toate specificațiile și /sau descrierile Bunurilor și  Serviciilor asa cum sunt precizate in comandă.

 

Articolul 2 – DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul https://www.superoferte-ro.com , Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își  derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:
Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și  facturare)
Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
TCGV
In cazul campaniilor cu limitare a numărului de produse per Client ( Clientul fiind definit ca același  consumator sau aceeași  persoană juridică (nume de companie) sau același  număr de telefon sau aceeași  adresa de livrare sau aceeași  adresă de facturare), lansarea mai multor comenzi având comune oricare din situațiile menționate anterior duce la anularea acestora.

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a Termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră in nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

 

Articolul 3 – VALABILITATE

Prezentul Contract intra în vigoare la emiterea facturii de către Vânzător. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii și  condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

 

Articolul 4 – EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
Vânzătorul își  va utiliza cunoștințele sale profesionale și  tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda și  va livra Bunurile și  Serviciile care îndeplinesc cerințele, nevoile și  specificațiile Cumpărătorului;
Informațiile prezentate pe site-urile vânzătorului au caracter informativ și  sunt documentate sau modificate de către Vânzător conform fiselor/site-urilor de prezentare ale Producătorilor. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerenta structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante conform informațiilor primite de la Producători, pentru ca produsul să fie utilizat in parametrii pentru care a fost achiziționat;

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la rubrica contact. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin înjurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite, fără a fi nevoit sa aducă justificări pentru aceasta.

 

Articolul 5 – CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vânzătorul poate cesiona și /sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil fata de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

 

Articolul 6 – DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumpărătorul întelege dreptul de proprietate intelectuala și  nu va dezvălui unei terțe părți sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informările primite de la Vânzător. De asemenea, numele site-urilor precum și  însemnele grafice, sunt mărci înregistrate în proprietatea S.C. KIERDREAM S.R.L. și  nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

 

Articolul 7 – CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

Toate planurile, documentele și  informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, incluzând fără a limita comanda, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului. Nici o declarație publica, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător cu privire la comanda fără consimtămantul prealabil scris al Vânzătorului.

 

Articolul 8 – TERMENE DE LIVRARE
In cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare și /sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligat sa anunțe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării.

Prin Curier, vom încerca sa livram Produsul către Client într-un termen de 1 pâna la 2 zile lucrătoare, calculat de la data recepționării Mesajului electronic de confirmare. Livrarea Produsului se face, de regulă, în zilele de Luni – Vineri între orele  9:00 – 17:00, exceptând zilele sărbătoare legală.
Termenul de livrare poate fi influențat de asemenea de factori externi care nu țin de noi, cazuri în care Termenul de livrare poate fi de cel mult 30 (treizeci) zile de la încheierea Contractului (denumita în continuare ”Termenul maxim de livrare”).
Clientul este îndreptățit să solicite rezoluțiunea Contractului pentru motivul depășirii Termenului maxim de livrare, daca vânzătorul nu livrează Produsul într-un termen suplimentar stabilit în mod rezonabil de Client.
În vederea exercitării dreptului la rezoluțiunea Contractului, Clientul va transmite o solicitare scrisă la adresa de postă electronică kierdreamshop@gmail.com , menționând următoarele informații: Număr comanda, nume complet, număr de telefon, IBAN, Nume titular de cont.

 
Vânzătorul va rambursa toate sumele plătite de către Client într-un termen de cel mult 14 zile de la data la care Clientul a comunicat vânzătorului decizia sa de încetare a Contractului, dacă solicitarea de rezoluțiune a Contractului este întemeiată și  produsul nu a fost livrat Clientului.
Sumele de mai sus vor fi restituite în contul bancar indicat de Client în solicitarea scrisă de rezoluțiune.

 

Articolul 9 – FACTURARE – PLATI
Prețul, modalitatea de plată și  termenul de plată sunt specificate in Comanda. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile și  Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația in vigoare.

Dacă se dorește refacturare, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii inițiale și  emiterea unei noi facturi. Refacturarea se poate face doar in cadrul aceleiași  luni contabile și  doar pentru facturile ce depășesc valoarea de 100 lei.Te rugăm să tii cont de faptul că refacturarea este posibilă doar in variantele: persoană juridică – persoana juridica sau persoana fizica – persoana juridica, nu și  persoana juridica – persoana fizica.

Vânzătorul NU aplica plata defalcată a TVA, conform Registrul persoanelor care aplică plata defalcată a TVA.

 

Articolul 10 – RISCURI SI RESPONSABILITATI
Livrare:
Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile și  Serviciile prin curier către Cumpărător sau sa le predea personal la un punct de lucru înregistrat.
Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vânzător și  Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și  responsabilitățile asociate cu Bunurile și  Serviciile in momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și  Serviciilor și  va asigura transmiterea documentelor însoțitoare pe un mediu durabil (tipărit / mail sau pe site in contul Cumpărătorului). Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și  Serviciile pe teritoriul României.
Servicii la fata locului:
Vânzătorul poate asigura, la solicitarea expresă a Cumpărătorului servicii constând in descărcarea, instalarea, pornirea și  acceptarea livrării. Aceste servicii vor fi negociate direct intre Vânzător și  Cumpărător, in ceea ce privește prețul, condițiile de plată și  condițiile de furnizare a acestora.
Serviciul deschidere colet la livrare:

Vânzătorul poate oferi, la solicitarea expresa a Cumpărătorului contra cost, pentru anumite produse serviciul de deschidere colet la livrare.Sunt asigurate în acest fel condițiile ca la primirea coletelor să se verifice atât starea ambalajelor exterioare cât și aspectul vizual al conținutului acestora. Semnătura de primire certifică că produsele au fost livrate corespunzător.

 

Articolul 11 – ACCEPTARE SI DREPTUL LA RENUNTARE

Acceptarea va fi făcută atunci când Bunurile și  Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate in Comanda. In cazul in care Cumpărătorul descoperă ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele și  Serviciile in termen maxim egal cu termenul de execuție al Comenzii, fără a imputa Cumpărătorului eventuale costuri legate de aceste operațiuni. De asemenea, Vânzătorul va respecta prevederile O.U.G. 34/2014 și va aplica politica de returnare. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile Cumpărătorului au fost cu rea intenție să solicite daune interese către Cumpărător, in condițiile legislației.

 

Articolul 12 – MARFURI EXCEDENTARE

Orice mărfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazută in Comanda pot fi refuzate de către Cumpărător in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

 

Articolul 13 – GARANTII

Pe lângă orice alte garanții prevăzute de legile aplicabile și  detaliate in Certificatul de Garanție emis de către Vânzător sau de un furnizor al Vânzătorului, acestea garantează Cumpărătorul împotriva oricărei non conformități care poate afecta întreaga sau o parte a Bunurilor și  Serviciilor, cu excepția uzurii normale, pentru perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vânzare. Excepție fac produsele consumabile, care nu beneficiază de garanție sau produsele cu garanție determinată.

 

Articolul 14 – TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor și  Serviciilor va fi transferate la momentul efectuării plății din partea Cumpărătorului in locația indicată in comanda (întelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

In cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și  achitării eventualei contravalori a acestora. Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil de conținutul coletelor expediate decât daca exista un document încheiat de către Cumpărător și  reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

 

Articolul 15 – RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Vânzătorul va respecta toate legile, reglementarile și  ordonanțele aplicabile la realizările sale contractuale, incluși  fără limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor și  Serviciilor și  aplicabile la sănătate, securitate, mediu.

 

Articolul 16 – RASPUNDERE
Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și  pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor și  Serviciilor dupa livrare și  in special pentru pierderea produselor.
Promoțiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Vânzătorul va fi răspunzător in cazul in care sub-contractanții și /sau partenerii săi de orice fel implicați in executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale.

 

Articolul 17 – PRET DERIZORIU SAU CARACTERISTICI ERONATE

Vânzătorul face toate eforturile in a furniza informații corecte despre prețul și  caracteristicile produselor. E posibil ca unele prețuri și /sau caracteristici sa fie eronate. In cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, Vânzătorul are dreptul sa anuleze comanda Cumpărătorului. In cazul înregistrării unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Vânzătorul va depune toate eforturile in vederea livrării către Cumpărător a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in și te la momentul plasării comenzii. Dacă Cumpărătorul nu este de acord cu propunerile Vânzătorului, Vânzătorul are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului.

 

Articolul 18 – INCALCARE – TERMINARE

Dacă vânzătorul nu executa obligațiile sale, incluși  in perioada de garanție, Cumpărătorul va notifica Vânzătorul asupra acestei neîndepliniri. Un plan de acțiune va fi validat intre Parti in termen de 3 zile de la notificare. Cumpărătorul poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, înainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnării bunurilor, menționat pe și te-urile Vânzătorului.

 

Articolul 19 – FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forța majora. Forța majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului părților și  care nu poate fi evitat.

 

Articolul 20 – LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii născute din interpretarea și  executarea acestui contract se vor soluționa pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instanțele judecătoresti competente de la sediu Vânzătorului.

 

Articolul 21 – PREVEDERI DIVERSE
Dacă una sau mai multe prevederi sunt in conflict cu oricare cerința legal aplicabila, numitele prevederi nu vor fi aplicate și  Părțile se vor strădui împreună sa convină asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor inițiale. Părțile in contract vor fi considerate contractanți independenți și  nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligație pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii și  condițiile din acest contract înlocuiesc alte înțelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Părțile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract și  nu pot fi modificate sau schimbate decât prin înțelegere scrisa semnata de ambele parti.

Pentru plasarea unei comenzi, persoanele minore trebuie să aibă consimțământul reprezentanților legali.

 

S.C. KIERDREAM S.R.L. își  rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifesta comportament și  limbaj neadecvat, in scris sau verbal (agresiv, licențios etc.), au in istoricul comenzilor livrări refuzate, folosesc in mod abuziv dreptul de retur in 14 zile.

 

Politica de Confidențialitate
Scopul acestei Politici de Confidențialitate este să vă explice ce informații colectăm, de ce le colectăm de câte ori vizitați ori cumpărați ceva de pe www.superoferte-ro.com
Informații personale colectate:
Atunci când accesați Site-ul, colectăm în mod automat informații despre dispozitivul folosit, despre browser, adresa IP, oră și câteva cookies instalate pe dispozitivul dumneavoastră. Adițional, în timp ce vizitați și te-ul, colectăm informații despre paginile și produsele pe care le vizualizați, cuvintele cheie sau alte și te-uri care v-au condus către Site și informații referitoare la interacțiunea dumneavoastră cu Site-ul. Aceste informații colectate sunt numite “Informații despre Dispozitiv”

Informațiile despre Dispozitiv sunt colectate folosind următoarele tehnologii
-“Cookies” sunt fișiere text mici stocate în memoria dispozitivului prin intermediul browserului. Cookie-urile stochează anumite informații (cum ar fi limba preferată sau preferințele de pagină) care pot fi returnate de browserul dumneavoastră în momentul revizitării site-ului (în funcție de durata de viață a cookie-ului). Pentru mai multe detalii despre cum puteți dezactiva cookies vă rugăm să vizitați: http://www.allaboutcookies.org
– Fișiere de tip “log” urmăresc acțiunile de pe Site și colectează date care includ adresa de IP, browser, furnizorul de internet, data și ora, paginile de ieșire.
– “Web Beacons”, taguri și pixeli sunt folosiți pentru a înregistra modul în care navigați pe Site.
Adițional, atunci când efectuați o achiziționare sau încercați să efectuați una pe Site, colectăm informații precum nume, adresa de facturare, adresa de livrare, informații despre plată (număr de card inclus) adresa de email și număr de telefon. Ne vom referi la aceste informații ca fiind “Informații pentru Comandă”
În această Politică de Confidențialitate, atunci când facem referire la Informații Personale acestea sunt compuse din Informații despre Dispozitiv și Informații pentru Comandă.

Cum folosim Datele dumneavoastră Personale?
Informațiile pentru Comandă sunt colectate pentru a completa comenzile efectuate prin intermediul Site-ului (incluzând procesarea plăților, aranjarea transportului și emiterea de facturi sau confirmarea comenzilor)
Adițional, folosim Informațiile pentru Comandă pentru
– a comunica cu dumneavoastră
– Proteja comenzile de un potențial risc sau fraudă
– Atunci când ați optat pentru asta, să transmitem informații despre produsele sau serviciile noastre
Folosim Informațiile despre Dispozitiv pentru a ne ași gura împotriva oricărei forme de fraudă sau risc (în special adresa IP) și pentru a îmbunătăți și optimiza Site-ul (de exemplu, pentru a ști cum folosiți Site-ul nostru, când îl folosiți, ce dispozitiv utilizați evidențiind tendințele și modelele generale de consum, pentru a ne permite să îmbunătățim produsele și serviciile)

Cui le putem dezvălui?
Distribuim Informațiile Personale cu terți parteneri care ne furnizează servicii. De exemplu, Magazinul nostru este găzduit pe Click Funnels. Acestea ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.
De asemenea folosim Google Analytics, pentru a afla mai multe informații despre Politica de Confidențialitate a Google va rog faceți click: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Vă puteți dezabona de la Google Analytics aici: You can also opt-out of Google Analytics here: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Cazuri în care putem dezvălui sau transfera datele dumneavoastră către alte persoane:
În cazul unei vânzări, reorganizări, fuziuni sau asocieri de companii ce implică activitatea www.superoferte-ro.com (inclusiv negocierile pentru aceasta); într -un asemenea caz, veți fi notificat prin e-mail sau printr-un anunț
afișat pe website și vi se va cere acordul;
Dacă a fost comisă o infracțiune sau s-a făcut o plângere privind conținutul pe care l-ați postat pe acest website;
Dacă este nevoie să protejăm www.superoferte-ro.com.ro, companiile afiliate sau pe ceilalți utilizatori;
Dacă suntem obligați prin lege sau de către o autoritate competentă.

Marketing
Așa cum am explicat mai sus, folosim Informațiile Personale pentru a va informa despre produsele şi serviciile noastre care v-ar putea interesa. Pentru mai multe informații despre cum funcționează marketingul targetat te rugăm să vizitezi următoarea și te-ul Alianței pentru Publicitate Digitală: http://www.networkadvertiși ng.org/understanding-online-advertiși ng/how-does-it-work
Poți opta pentru ca datele tale să nu fie folosite în acest tip de marketing utilizând următoarele link-uri:
– Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
– Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
– Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
Adițional, puteți opta pentru a nu fi targetat de campanii media accesând și te-ul Alianța pentru Publicitate Digitală: http://optout.aboutads.info/.

NU MÃ URMÃRI
Va rugam sa luați in considerare faptul ca noi nu alteram modul de colectare al datelor de către site-ul nostru și  nu folosim alte practici atunci când primim un semnal de “NU MÃ URMÃRI” de către browserul dumneavoastră

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ
Dacă sunteți rezident european, aveți dreptul de a accesa informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră și de a solicita ca acestea să fie corectate, actualizate sau șterse. Dacă doriți să exercitați acest drept, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe Site.
În plus, dacă sunteți rezident european, vom prelucra informațiile pentru a îndeplini contractele pe care le-am putea avea cu dumneavoastră (de exemplu, dacă faceți o comandă prin intermediul Site-ului) sau pentru a urmări interesele noastre legitime de afaceri enumerate mai sus. În plus, vă rugăm să rețineți că informațiile dumneavoastră vor fi transferate în afara Europei, incluși v către Canada și Statele Unite.

Păstrarea datelor
Atunci când efectuați o comandă prin intermediul Site-ului, vom păstra informațiile dumneavoastră de comandă în baza noastră de date, cu excepția cazului în care ne veți solicita să ștergem aceste informații.

Modificări
Din când în când, această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată, pentru a reflecta, de exemplu, modificări ale practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.

Aviz juridic
 1. Politica de utilizare a Cookie-urilor
Aceasta se referă la cookie-urile din website-ul www.superoferte-ro.com
2. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentele terminale ale unui utilizator de Internet. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă printr-un web-server către un browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și nu conține programe software, viruși sau spyware, neavând acces la informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Aceste fișiere permit recunoașterea echipamentului utilizatorului și afișarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferințelor individuale ale utilizatorului
3. Rolul fișierelor de tip Cookie
Fișierele de tip Cookies permit recunoașterea echipamentului utilizatorului și afișarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferințelor individuale ale utilizatorului.
Cookie-urile au rolul de a vă ași gura o experiență de navigare web plăcută și și gură și de a vă oferi servicii complete în funcție de comportamentul online manifestat pe website-ul www.www.superoferte-ro.com
Concret, pe baza cookie-urilor www.superoferte-ro.com are posibilitatea de a crea statistici anonime, care nu presupun identificarea personal, bazate pe comportamentul dumneavoastră pe și te și de interesul manifestat pentru produsele prezentate. Aceste statistici ne permit să îmbunătățim structura și conținutul și te-ului, astfel încât să vă oferim informațiile de care aveți nevoie și  de a ași gura măsuri de securitate web.
4. Tipuri de cookie-uri folosite pe site-ul www.superoferte-ro.com
Site-ul www.superoferte-ro.com folosește două tipuri de fișiere Cookie: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare care se instalează în terminalul dumneavoastră în timpul vizitei pe website-ul nostru și până la închiderea sesiunii sau a browser-ului folosit. Cookie-urile fixe rămân în terminalul utilizat de dumneavoastră pentru o perioadă de timp mai mare, în funcție de parametrii acestora sau până când sunt șterse manual de dumneavoastră
5. Cum sunt folosite cookie-urile pe www.superoferte-ro.com ?
Vizita dumneavoastră pe www.superoferte-ro.com poate instala fișiere de tip cookie pentru ca noi să putem analiza:
a. performanța și te-ului
b. înregistrarea dumneavoastră (log in, newsletter etc)
c. profilul dumneavoastră de utilizator
d. locația dumneavoastră, în scop de targetarea geografică
Dar și pentru a vă putea livra conținut publicitar personalizat pe rețelele sociale precum facebook sau instagram.
6. Cookie – urile înregistrează sau / și conțin date personale?
Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal și nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi folosite doar pentru facilitarea anumitor funcționalități pentru dumneavoastră Aceste date sunt criptate astfel încât persoanele neautorizate nu pot avea acces la ele.;
7. Ștergerea Cookie-urilor
Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web (browser, de exemplu) salvează Cookie-urile pe terminalul utilizatorilor de Internet în mod implicit. Totuși, setările pot fi schimbate de dvs. astfel încât instalarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web. Informații detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile în câmpul de setări al browser-ului web. Vă informăm că limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale modului în care sunt afișate paginile website-ului www.superoferte-ro.com
8. De ce sunt Cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile sunt importante pentru funcționarea eficientă a Internetului, în interesul utilizatorului, deoarece contribuie la crearea unei experiențe de navigare web simplă și personalizată în funcție de interesele, preferințele și comportamentul fiecărui utilizator.
Blocarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele și te-uri imposibil de folosit sau pot limita semnificativ experiența dumneavoastră pe web. Blocarea sau dezactivarea fișierelor Cookie nu înseamnă că nu vă vor mai fi livrate mesaje publicitare, ci că paginile web pe care vă aflați nu vă vor mai oferi o experiență adaptată tipului dumneavoastră de comportament și preferințelor
Fișierele de tip Cookie sunt importante pentru:
a. Conținut și servicii adaptate preferințelor dumneavoastră – categorii de produse și servicii.
b. Oferte adaptate intereselor dumneavoastră – reținerea parolelor – în cazul în care optați pentru această funcționalitate.
c. Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul web (opțiuni family mode, funcții de safe search).
d. Limitarea frecvenței de livrare a mesajelor publicitare – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un și te.
e. Furnizarea de publicitate relevantă în funcție de utilizator.
f. Măsurarea, optimizarea și înregistrarea de date legate de performanța siteului – statistici legate de trafic, conținut vizualizat. Aceste informații sunt importante pentru îmbunătățirea experienței web a utilizatorilor.
9. Securitate web și aspecte legate de confidențialitatea utilizatorilor
Cookie-urile NU sunt viruși și nu colectează date cu caracter personal.
Totuși, Cookie-urile pot fi utilizate în detrimentul utilizatorilor, de programele de tip Spyware. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, Cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Aplicațiile anti-spyware au rolul de a marca cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de scanare anti-virus/anti-spyware.
Browserele au integrate setări de confidențialitate care oferă diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor – precum perioada de valabilitate și ștergere automată la încheierea unei sesiuni web.
10. Alte aspecte de securitate legate de Cookie-uri:
Deoarece toți utilizatorii de Internet au dreptul la protecția identității online, este indicat să fiți informat în legătură cu posibilele riscuri de securitate . Având în vedere că prin intermediul acestor fișiere se face schimb de informații constant între browser și și te-ul pe care îl vizitați, informațiile transmise prin Cookie-uri pot fi interceptate de persoane sau programme neautorizate. De exemplu, acest lucru este posibil în situația în care browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată/nesecurizată – cum e cazul anumitor rețele Wi-Fi.
Alte atacuri bazate pe cookie-uri pot fi posibile din cauza unor setări greșite ale acestor fișiere pe servere. Dacă un website nu solicită browserului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi  această vulnerabilitate pentru a primi acces la informațiile transmise prin Cookie-uri. Din aceste motive este esențial să acordați o atenție sporită setărilor prin care vă protejați informațiile personale disponibile online.
11. Sfaturi pentru o navigare web și gură, bazată pe Cookies.
Datorită flexibilității lor și faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate și te-uri folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea Cookie-urilor nu vă va permite accesul pe și te-uri precum Youtube, Gmail, Yahoo etc.
De aceea, vă oferim câteva sfaturi care să vă ași gure o navigare web și gură, prin intermediul Cookie-urilor.
a. Personalizați setarile browserului în ceea ce privește Cookie-urile.
b. Daca sunteți unicul utilizator al terminalului, puteți seta termene de expirare a Cookie-urilor prelungite.
c. În cazul în care nu sunteți unicul utilizator al terminalului, luați în conși derare ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.
d. Instalați aplicații antispyware și faceți-le constant update.
e. Ași gurați-vă că browser-ul foloși t este mereu updatat, deoarece multe dintre atacurile bazate pe Cookies sunt poși bile din cauza punctelor slabe ale verși unilor vechi ale browserelor.
Toate browserele vă oferă poși bilitatea de a vă seta personalizat modul de acțiune a Cookie-urilor.
Pentru a ințelege aceste setări, accesați unul din linkurile de mai jos, în funcție de browser-ul foloși t:
Setări Cookies în Internet Explorer
Setări Cookies în Firefox
Setări Cookies în Google Chrome
Setări Cookies în Safari

Mai multe informații despre drepturile tale: https://anpc.ro/

Contactează-ne
Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la kierdreamshop@gmail.com de luni până vineri, în intervalul orar 9 – 16. kierdreamshop@gmail.com